+ 381 11 40 63 558
  • sr
 • Od svog osnivanja 1936. godine kompanija Asa-Lift je uživala reputaciju kvalitetnog, inovativnog i dobrog proizvođača mašina za proizvodnju povrća. Asa-Lift je proizvođač iz Danske, koji se u početku ograničio na proizvodnju mašina u lokalu, međutim, nakon 1950. godine, kada je napravljen prvi hidraulični kombajn, stupa na svetsku scenu gde se i danas visoko kotira na lestvici.

  Kada se obratite Asa-Liftu ili Geb-u to će biti samo zarad jednog cilja – da ispunite zahteve koji se nameću u Vašoj proizvodnji. Uz otvorenu diskusiju, tj. Vaše zahteve i naše predloge, možemo doći do optimalnog rešenja. Asa-Lift nudi veliko, dugogodišnje iskustvo stečeno na različitim tržištima. Nakon stručnog razmatranja projekta, ponudićemo Vam najbolje rešenje. Nakon usvojenog predloga, pristupa se izradi opreme, a nakon isporuke Asa-Lift i dalje pažljivo prati rad mašine, jer se iz iskustva zna da mašina nije isporučena do onog trenutka dok ne radi u polju, ispunjavajući u potpunosti zahteve njenog vlasnika. Asa-Lift obezbeđuje lakše i kvalitetnije branje povrća, koje pre svega mora da bude profitabilno!

  Vučeni kombajni za ubiranje korenastih plodova

  Asa-Lift je svetski lider u proizvodnji vučenih kombajna za ubiranje korenastih plodova (šargarepe, cvekle, paštrnaka…). Proizvodni program obuhvata kompletnu liniju vučenih kombajna koji mogu vršiti ubiranje na dva načina:
  – Vađenje, čišćenje i ubacivanje u prikolicu koja prati ceo sistem,
  – Vađenje, čišćenje i odlaganje u bunker kombajna.

  Kombajni za ubiranje šargarepe

  Asa-Lift je jedan od najpoznatijih proizvođača kombajna za ubiranje šargarepe, koji se mogu podeliti u tri osnovne grupe:

  – Nošeni kombajni za ubiranje šargarepe
  – Vučeni kombajni za ubiranje šargarepe
  – Samohodni kombajni za ubiranje šargarepe

  Nošeni kombajni CM 1000 se montiraju na traktor u tri tačke i namenjeni su za ubiranje korenastog povrća u svim uslovima rada. Nova konstrukcija mašine obezbeđuje efikasnu berbu šargarepe, cvekle, paštrnaka i ostalog korenastog povrća. Da bi optimizovali CM 1000 za različite uslove rada i različite zahteve uzgajivača, Asa-Lift nudi širok spektar dodatne opreme. Mašina je robusne konstrukcije sa veoma jakim okvirom. Materijali od kojih je izrađena su visokog kvaliteta, napravljeni da traju i na taj način obezbeđuju pouzdanost i niže operativne troškove. Posebno se ističe PICK UP uređaj opremljen jedinstvenim ”plivajućim sistemom” koji obezbeđuje savršeno kopiranje terena, čak i u teškim uslovima.

  Kompletno iskustvo Asa-Lifta u vađenju šargarepe pretočeno je u samohodni kombajn koji uzgajivačima obezbeđuje kvalitetno ubiranje plodova sa niskim troškovima održavanja. Jaka konstrukcija, moderan dizajn i efikasno ubiranje čine ovu mašinu superiornom u odnosu na konkurenciju.

  Kombajni za ubiranje paštrnaka

  Asa-Lift, sa više od 75 godina iskustva na tržištu, je specijalizovan za projektovanje i proizvodnju kombajna za crvenu repu, paštrnak i šećernu repu. Širok spektar opreme za kombajne omogućava optimizaciju sistema za različite uslove rada.

  Kombajni za ubiranje cvekle

  Postoje tri tipa kombajna za ubiranje cvekle:

  – Nošeni kombajni za ubiranje cvekle
  – Vučeni kombajni za ubiranje cvekle
  – Samohodni kombajni za ubiranje cvekle

  Kombajni za ubiranje rotkvica

  Asa-Lift je specijalizovan za mehaničku berbu specifičnih proizvoda kao što su rotkvice. Zahvaljujući bogatom iskustvu, možemo konstruisati mašinu prilagođenu za različita tržišta i specijalne uslove rada!

  Kombajni za ubiranje kupusa

  Asa-Lift je svetski lider u proizvodnji opreme za ubiranje kupusa i obuhvata mašine koje se koriste za ubiranje kupusa namenjenog za prodaju u svežem stanju i mašine za ubiranje industrijskog kupusa. Mašine su konstruisane tako da ispunjavaju zahteve uzgajivača širom sveta, od “malog” uzgajivača do industrijskog proizvođača.

  МК1000 / ТК1000

  Kombajni za ubiranje kupusa namenjenog za prodaju u svežem stanju mogu da se svrstaju u dve grupe: nošeni (MK1000) i vučeni (TK1000). Obe vrste kombajna mogu biti opremljene sopstvenim sandukom (B model) ili, zahvaljujući svom transportnom uređaju, mogu ubacivati ubrani kupus direktno u prikolicu koja prati kombajn (E model). Minimalno potrebno rastojanje od reda za kvalitetnu žetvu je 60 cm, a pogodni su za ubiranje svežeg kupusa od 1 kg i kupusa za industriju do 8 kg (u zavisnosti od sorte). Dnevni kapacitet mašine je do 1,5 ha, što zavisi od uslova, modela kombajna, rastojanja u redu, vrste kupusa, prinosa po hektaru, itd. Dostupan je i širok spektar dodatne opreme u cilju optimizacije mašine u različitim uslovima rada.

  ТК1000 Е / ТК150B

  Kombajni za ubiranje kupusa za industriju (beli ili crveni kupus) mogu se svrstati u dve grupe: vučeni kombajn TK1000E sa “liftom” i vučeni kombajn TK150 B sa bunkerom kapaciteta 5 tona. Mašina je opremljena uređajem za skidanje listova (čišćenje) i inspekcionom trakom za ručno sortiranje. TK 150 B ima bunker kapaciteta 5 tona koji se prilikom pražnjenja izdiže na visinu od 3,5 m. Dnevni kapacitet mašine je 1,5 t po hektaru u zavisnosti od datih uslova, modela kombajna, rastojanja između redova, vrste kupusa, prinosa po hektaru, itd. I ove mašine mogu biti isporučene sa širokim spektrom opreme u cilju njihove optimizacije u različitim uslovima rada.

  Kombajni za ubiranje salate

  Postoje dve verzije kombajna za ubiranje salate:
  – Nošene mašine za ubiranje salate
  – Vučene mašine za ubiranje salate

  Kombajni za ubiranje luka

  Asa-Lift kombajni za ubiranje luka su jedni od najkorišćenijih na tržištu i prodati su u preko 60 država.

  OT serija – Sekači lista luka

  Sekači lista luka obezbeđuju kvalitetno sečenje lista luka pre vađenja i pokrivaju mašine za širinu radnog zahvata gredice od 150, 180, 200 i 225 cm. Mašine se kače u tri tačke i mogu se agregatirati na traktor sa prednje ili zadnje strane. Mašina radi tako što set od tri rotirajuća noža u istom momentu pravi vazdušnu struju koja izdiže list luka, noževi seku list i vazdušna struja ga izbacuje na desnu stranu iza kolotraga desnog točka. Visina rezanja listova se hidraulički može podesiti izdizanjem ili spuštanjem točka za regulisanje visine reza. Mašina je pogonjena traktorom preko kardanskog vratila.

  WR Serija – Vadilice luka

  Vadilice za luk su konstruisane za pouzdano i efikasno vađenje luka sa niskim troškovima održavanja. Vadilice za luk imaju širinu radnog zahvata od 135 do 200 cm i sastoje se iz dve beskonačne rešetkaste trake za odvajanje luka od zemlje pomoću oscilacija, čiji se intenzitet podešava ručno prema uslovima rada.

  Sl Serija – Podizači luka

  Podizači luka su mašine koje mogu biti izrađene u dve varijante – kao nošena i kao vučena. SL 63 je mašina za podizanje luka koja PICK UP uređajem, sa širinom rada od 63 cm, podiže luk i transporterom, koji je iste širine kao i PICK UP, transportuje luk u prateću prikolicu. Pogon svih radnih organa je hidraulički, a mašina može biti opremljena različitom opremom za prilagođavanje različitim uslovima rada.

  Kombajni za ubiranje belog luka

  Za savremenog proizvođača belog luka i praziluka, kombajni su neizbežni i s tim u vezi Asa-Lift nudi mašine koje, zahvaljući širokom opsegu dodatne opreme, mogu da se prilagode različitim zahtevima, tj. uslovima rada.

  Kombajni za ubiranje praziluka

  Asa-Lift je svetski lider u proizvodnji kombajna za ubiranje praziluka, koji se mogu podeliti u tri grupe:

  – Nošene kombajne za ubiranje praziluka
  – Vučene kombajne za ubiranje praziluka
  – Samohodne kombajne za ubiranje praziluka

  Sveukupno iskustvo Asa-Lifta sa ubiranjem praziluka je integrisano u ove mašine, što obezbeđuje kvalitetno ubiranje sa niskim troškovima održavanja. Mašine su izrađene tako da ispune zahteve proizvođača širom sveta.

  Kombajni za ubiranje krompira

  Kombajni za ubiranje krompira

  Asa-Lift je proizveo dva tipa kombajna za vađenje krompira, KT80 i KT100, gde se obe mašine agregatiraju na traktor, u tri tačke (nošene mašine). Mašine su hidraulički pogonjene, a brzina rada radnih organa može kvalitetno da se podesi u cilju prilagođavanja različitim uslovima rada.

  Ostale mašine

  Kombajni za ubiranje celera
  Kombajni za ubiranje vlašca
  Kombajni za ubiranje morača
  Kombajni za ubiranje boranije
  Kombajni za ubiranje mirođije
  Mašine za ubiranje mladica (mladog drveća)

  Mašine za uklanjanje korova u redu

  Mašine za uklanjanje korova u redu

  ECO mašina za uklanjanje korova predstavlja pravo rešenje za proizvođače koji žele da uklone korov unutar i između redova mehaničkim putem. Posebno je interesantna za proizvođače organskih biljaka, a može se koristiti kod svih kultura koje se gaje u redu. Mehanički rotor efikasno uklanja korov unutar reda, kao i između redova biljaka, a u cilju efikasnog uklanjanja rotori se ručno podešavaju. Pomenuta mašina ima mogućnost adaptacije pomoću dodatne opreme, a sve u cilju prilagođavanja mašine različitom rastojanju unutar reda, različitim usevima i različitom sistemu “gredica”. ECO mašina može biti isporučena sa jednim i sa dva reda, gde kapaciteti idu i do 2,5 ha za jednorednu mašinu, u zavisnosti od rastojanja unutar redova. Mašina se pogoni traktorom uz pomoć kardana, a može biti opremljena “off set” sistemom za adaptaciju mašine različitom rastojanju između redova, odnosno sistemu gredica. Minimalno rastojanje između redova može biti 30 cm za jednorednu mašinu i 75 cm za dvorednu mašinu.

  GALERIJA

  Prijavite se na naš newsletter

  Prijavite se i budite prvi koji će saznati najnovije vesti

  © Copyright 2024 Geb. Sva prava zadržana. / PopArt Studio