+ 381 11 40 63 558
  • sr
 • Agricola Italiana osnovana je 1977. godine iz intuicije i posvećenosti svoja dva osnivačka partnera. Tokom godina, kompanija je postala globalna referentna tačka za proizvodnju preciznih pneumatskih mašina za sejanje. Zahvaljujući strogoj i pažljivoj industrijskoj proizvodnji i organizaciji marketinga i prodaje, Agricola Italiana je u mogućnosti da ponudi širok spektar poljoprivrednih mašina za setvu na bilo kojoj vrsti tla.

  Agricola Italiana nudi širok spektar proizvoda, rešenja za svaku setvu: od bilo koje sorte povrća, do kompletne linije mašina za setvu kukuruza, soje, sećerne repe, suncokreta ,uljane repice i dr.

  – Pneumatske sejalice za povrće
  – Mehaničke sejalice za povrće
  – Pneumatske sejalice za ratarske kulture

  Pneumatske sejalice za povrćeMehaničke sejalice za povrćePneumatske sejalice za ratarske kulture

  Pneumatske sejalice za povrće

  Agricola Italiana poseduje širok asortiman sejalica je za setvu sitnih semenskih kultura kao što su povrće (šargarepa, crni luk, paštrnjak i dr.) i začinsko bilje. Agricola Italiana je uložila mnogo vremena i novca u istraživanje i razvoj sejalica za povrće i sa razlogom se smatra za lidera na tržištu preciznih pneumatskih sejalica! Agricola sejalice za povrće poseduju setvene jedinice sa mogućnosti sejanja u jedan, dva i tri reda.

  Modeli sejalica:

  – SN
  – SND
  – SNT

  18-_raw
  2-masine-za-povrtarstvo-agricola-italiana-300x225

  Pneumatska sejalica pogodna za jednorednu setvu svih vrsta povrća. Veoma svestrana višenamenska mašina. Može se opremiti sa toliko elemenata za setvu da zadovolje specifične zahteve farmera i prema različitoj vrsti semena. Posebna šipka na okviru osigurava lako pomeranje elemenata kako bi se dobila različita udaljenost izmedu redova.

  SN-2-130_07

  Model SND-2-280 je pogodan za setvu svih vrsta povrća. Opremljen dvostrukim prednjim diskom, olakšava setvu čak i na zemljištu sa ostacima useva, a istovremeno održava odličnu preciznost izmedju redova.

  SND-2-280

  Pneumatska sejalica pogodna za sve vrste povrća. Mašina je dizajnirana za dvostruku setvu i sadrži dve jedinice za setvu za svaki element setve sa homogenim razmakom od reda (od 11 do 14 cm). Veoma svestrana višenamenska mašina. Može se opremiti sa toliko elemenata za setvu da zadovolji specifične zahteve farmera i prema različitoj vrsti semena. Posebna šipka na okviru osigurava lako pomeranje elemenata kako bi se dobila različita udaljenost između redova.

  Model SNT-2-320 je najpopularnija mašina za sejanje: jednostavna i kompaktna, garantuje preciznost i pouzdanost.

  snt-2-320

  SNT-3-320 /290 Modeli sa 3 setvene jedinice po setvenom aparatu. Dizajnirana za postizanje veće preciznosti kada je udaljenost izmedju redova ograničena.

  snt-3-320-l
  SNT-3-290

  Mehaničke sejalice za povrće

  Jednostavna i linearna mehanička sejalica Al 620 dizajnirana je za setvu povrća u neprekidnim redovima. Nudi odličan kompromis između jednostavnosti izrade i jednostavnosti upotrebe, zahvaljujući korištenom distribucijskom sistemu. Novi mehanički varijator omogućava preciznije i brže podešavanje, ali pre svega je praktičan, jer zamjenjuje celi sistem sa prenosom preko lanca.

  Pneumatske sejalice za ratarske kulture

  PK modeli predstavljaju novu generaciju preciznih pneumatskih sejalica Agricola Italiana, savršeni za setvu krupnih semenskih kultura kao što su kukuruz, suncokret, šećerna repa, soja, grašak itd. Hidraulički teleskopski ram omogućava jednostavno postavljane setvenih elemenata u željenu poziciju, zavisno od kulture koja se seje. Preciznost setve i kvalitet rada su odlike novih setvenih jedinica pogodnih za rad u različitim uslovima.

  Modeli:

  – PK-250
  – PK-2D
  – PKN

  PK-250 je pogodan za tačnu i ravnomernu raspodelu standardnih vrsta semena, kao što su: kukuruz, repa, soja i suncokret. Širok raspon dodataka omogućava zadovoljenje svih potreba farmera, poput upotrebe dezinfekcijskih sredstava i đubriva.

  PK-250_01 (1)

  Model PK2D predstavlja novu generaciju preciznih pneumatskih mašina za sejanje koje je dizajnirala Agricola Italiana. Opremljen kliznim okvirom i hidrauličnim zatvaranjem , omogućava veliki radni zahvat i minimalne ukupne dimenzije pri transportu. Kvalitet rada i preciznost setve karakterišu elemente, pogodne za rad u najrazličitijim uslovima tla.

  PK2D (1)

  PKN model predstavlja novu generaciju preciznih pneumatskih mašina za sejanje koje je dizajnirala Agricola Italiana. Jedinice za setvu smeštene su direktno na glavnom okviru kako bi sejalica bila kompaktnija i stabilnija, što je glavna osobina potrebna za proces setve.

  PKN

  GALERIJA

  Prijavite se na naš newsletter

  Prijavite se i budite prvi koji će saznati najnovije vesti

  © Copyright 2024 Geb. Sva prava zadržana. / PopArt Studio