+ 381 11 40 63 558
  • sr
 • O NAMA

  ISKRENOST, STRUČNOST, POVERENJE

  Obrazovanje, znanje, iskustvo… osnovni su preduslovi za uspeh u poslu kojim se bavite. Ako je sve to spojeno sa energijom, željom i vrednim radom, uspeh je zagarantovan.
  Geb je ime iza koga stoje Vama poznati i u poslu dugo prisutni ljudi. Rešeni da spojimo sve ono što znamo i što ćemo još naučiti, mladost, energiju, zrelost i iskustvo, različite tipove, različite karaktere, različite stručnosti i struke i da uz pomoć naših ino partnera, kao i uz Vašu pomoć i Vaše sugestije pomognemo i Vama. Uspešno smo radili zajedno i ranije; sigurno ćemo uspešno raditi zajedno i ubuduće.
  Praktična znanja i njihova primena, iskustvo, stručna pomoć, servisne usluge, najnovija tehnička dostignuća i efikasnost; sve su to karakteristike tima koji stoji iza imena Geb i ono što nam daje pravo da budemo deo Vašeg tima, da Vam budemo od pomoći i koristi, da zajedno krojimo svoja pravila i radimo na svoj način, najbolji za struku i za krajnji cilj-vrhunski proizvod i uslugu!

  VIŠE OD POSLOVNOG PARTNERA

  GEB

  Geb je egipatski bog Zemlje, tvorac minerala i biljaka. Rodjen je iz ljubavi Šu, boginje vazduha i svetlosti i Tefnut, boginje vlažnosti. U ljubavi je sa Nut, boginjom neba, majkom zvezda i sunca. Od Geba i Nut potiču sva živa bića. Geb daje biljkama život i zbog njega biljke rastu. Koža mu je crna ili zelena; crna i zelena predstavljaju boje bogatstva – crn je mulj Nila koji čini zemlju plodnom, a zelene su biljke koje su porasle iz te plodne zemlje.

  Prijavite se na naš newsletter

  Prijavite se i budite prvi koji će saznati najnovije vesti

  © Copyright 2024 Geb. Sva prava zadržana. / PopArt Studio