+ 381 11 40 63 558
  • sr
 • PROIZVODI

  ŠTA VAM NUDIMO

  Geb nudi široku paletu proizvoda koja počinje od kvalitetne obrade zemljišta, setve i sadnje, navodnjavanja, prskalica, preko zelene linije, mikser prikolica, transportnih i pretovarnih prikolica, telehendlera, najsavremenijih mašina za povrće, kako u primarnoj proizvodnji tako i u fabrici, do novih tehnologija pakovanja stočne hrane i suvog zrna žitarica u vrece-kobasice, kompostiranje, peletiranje, bio gas. Na našoj internet prezentaciji možete pogledati neke od njih, a za sve ono čega ovde nema obratite se nama direktno.

  Biće nam drago da Vas čujemo!

  AFT Trenchers Ltd je engleska kompanija koja proizvodi specijalnu opemu za kopanje kanala i postavljanje kablova.

  Ova kompanija je postala globalna referentna tačka za proizvodnju preciznih pneumatskih mašina za sejanje.

  Od svog osnivanja 1936. godine kompanija Asa-Lift je uživala reputaciju kvalitetnog, inovativnog i dobrog proizvođača mašina za proizvodnju povrća.

  Budissa bag je kompanija specijalizovana za proizvodnju mašina za pakovanje stočne hrane i drugih kabastih materijala u vreće – „kobasice“.

  Bave se proizvodnjom visoko kvalitetnih mašina namenjenih za poljopivrednu proizvodnju i usko su specijalizovani za mašine namenjene proizvodnji i pripremi kabastih stočnih hraniva.

  ERME je poznati francuski proizvođač mašina za uzgoj, čišćenje, kalibraciju i čuvanje belog luka, a nalazi se u oblasti koja je poznata po uzgoju belog luka.

  Tokom godina postali su lideri u proizvodnji montiranih, vučenih i samohodnih ratarskih prskalica.

  Proizvodnja mašina namenjenih za poljoprivredu i mašina za uređenje zelenih površina, kako za profesionalne tako i za privatne namene.

  Tokom godina kompanija se razvija u najpoznatijeg giganta za proizvodnju opreme namenjene za uzgoj krompira, šećerne repe i ostalog povrća.

  Guaresi samohodni kombajni su veoma cenjeni širom sveta zahvaljujući izvanrednom proizvodnom kapacitetu i pouzdanosti. Guaresi je danas lider u svetu u proizvodnji kombajna za paradajz!

  Kao lider na tržištu poljoprivrednih prikolica u Nemačkoj, Krampe je u medjuvremenu stekao i dobro ime u oblasti kontejnerskih i kiper prikolica za zemljanje radove, kao i prikolice za komunalnu industriju.

  Posedujemo širok spektar mašina za čišćenje, pranje, kalibrisanje, vaganje i pakovanje voća i povrća. Isto tako, nudimo naprednu tehnologiju za sortiranje voća i povrća, kao i internu i eksternu kontrolu kvaliteta.

  Multiva je poznata po mašinama za pripremu zemljišta, zatim se asortiman proširio na proizvodnju kvalitetnih sejalica za direktnu setvu, pa na kraju i prikolica.

  Seko je italijanska kompanija sa više od 45 god. iskustva u proizvodnji isključivo mikser prikolica. Poseduje najpotpuniji asortiman prikolica za usitnjavanje i mešanje hraniva na svetu.

  Italijanski proizvođač prikolica namenjenih za poljoprivredu i specijalne transporte (stoku), uvek nude najnovija rešenja koja zadovoljavaju različite potrebe korisnika.

  Volgarino je italijanski proizvođač oruđa za osnovnu i dopunsku obradu zemljišta.

  Prijavite se na naš newsletter

  Prijavite se i budite prvi koji će saznati najnovije vesti

  © Copyright 2024 Geb. Sva prava zadržana. / PopArt Studio