+ 381 11 40 63 558
  • sr
 • USLUGE

  REZERVNI DELOVI

  Decenijsko iskustvo u radu sa rezervnim delovima, direktna i bliska saradnja sa klijentima, poznavanje njihovih potreba, poznavanje mašina i značaja pravovremene isporuke potrebnih delova, pogotovo u toku sezone, glavni su razlozi zašto Vaše poverenje treba da poklonite Geb-u i timu njihovih ljudi.

  Tu smo da Vam ponudimo našu pomoć, naše iskustvo, znanje i savet, a po potrebi i pomoć naših ino partnera. Želja nam je da proširimo, unapredimo i osavremenimo našu saradnju i da nabavku rezervnih delova učinimo manje stresnom za sve naše klijente. Ako u tome uspemo smatraćemo to našim zajedničkim uspehom.

  Mogućnost izbora je ono što nam u životu često nedostaje. Vi imate mogućnost izbora; iskoristite tu mogućnost! Ne dozvolite da Vam bitne stvari u životu i poslu zavise samo od jedne opcije. Za sve Vaše potrebe, u sezoni ili van nje, u garantnom ili van garantnog roka, za programe koje mi radimo ili neke druge, možete nas kontaktirati mailom ili putem telefona.

  Očekujemo Vaš upit!

  SERVIS

  Odabir kvalitetne mehanizacije mora da prati i kvalitetna post prodajna podrška; originalni rezervni delovi i njihova pravovremena isporuka, ali i iskusna i obučena servisna ekipa. Poverite Vaše mašine pravim ljudima kako bi Vam trajale što duže i kako bi se Vaša investicija isplatila.

  Naš tim je tu da Vam ponudi svoju pomoć, prilikom puštanju mašina u rad i u toku njihove dalje eksploatacije, da Vam da savet, da uradi pregled, servis, defektažu i ugradnju delova, da se nađe tu kada Vam je potrebno. Ljudi sa decenijskim iskustvom u rešavanju realnih problema, na terenu, u toku sezone, Vaš su najbolji izbor!

  Osim iskustva stečenog na terenu obuka u radionicama fabrika gde se određene mašine i proizvode je najbolji način da se iskustvo zaokruži i da se, u saradnji sa njihovim inženjerima i serviserima iskustva i mišljenja razmene i da se dođe do pravih odgovora na sva Vaša pitanja.

  Tu smo za Vas, pozovite nas!

  KONSULTACIJE I STRUČNA POMOĆ

  Čovek koji ima hrabrosti da prizna da mu je pomoć potrebna, na pravom je putu ka uspehu. Čovek koji zna gde tu pomoć da potraži, već je uspeo. Svako od nas, bez obzira na godine, iskustvo, obrazovanje ili poziciju dođe u situaciju da mu treba pomoć treće strane; profesionalni savet, stručna konsultacija, mišljenje ili predlog rešenja problema. Profesionalno angažovanje zahteva stalno napredovanje, usavršavanje, a jedan čovek, sam, ne može pokriti sva polja svog delovanja.

  Zato postojimo mi koji smo uvek tu kada Vam je pomoć potrebna. Ako svoje znanje, profesionalno i iskustveno, iz oblasti tehnike, novih tehnologija, proizvodnje, inženjerstva ili ekonomije možemo da stavimo u funkciju Vašeg posla i Vašeg profita, naš zadatak je ispunjen. Napredujmo zajedno; pozovite nas za sve što Vam treba. Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

  Prijavite se na naš newsletter

  Prijavite se i budite prvi koji će saznati najnovije vesti

  © Copyright 2024 Geb. Sva prava zadržana. / PopArt Studio